Sunday, July 4, 2010

Dont cry for me Argentina...!!!!!! waaa..aa aa aa

Maybe lambat bagi aku nak buat topic ni.....semua sbb layan piala dunia lah....hari-2 tido lambat..4 tahun sekali cukup menarik seluruh peminat bola!!! aku rasa klu ada planet lain yg dapat tgk pun depa layan....musim ni juga peluang peniaga kedai makan, kedai mamak.....cari duit lebih..berbekal kan..TV besar 2-3 biji siaran astro dan untuk budget lebih..SCREEN BESAR...dan penambahan meja-meja makan...cukup menarik peminat2 bola datang menjamu selera dgn rakan2 sambil layan piala dunia.....
stadium2 piala dunia Africa

Masa aku balik melaka last week....hampir semua kedai yg terletak di tepi jalan ada TV besar atau SCREEN BESAR...seronok tgk depa semua berniaga...tapi service kena lah cepat..payment pun bayar dulu, jgn tunggu habis bola..alamat nyer...ramai yg lari lah...Disini kita boleh lihat teknologi dan peluang boleh bagi kita keuntungan jika pandai di gunakan...kena lah berbelanja sikit...untuk dapat pulangan lebih. Bagi aku di downtown juga seronok...lagi best kalau downtown yg ada sediakan SCREEN BESAR tentu ramai yg datang...penganjur pun kena lah bagi bonus sikit. pada depa semua selamat berniaga di musim gila bola ni...dan lepas ni pulak ramadhan menjelma...peluang buat pahala dan tambah rezeki...so dah prepare kew? klu belum baik buat skrg takut2 tertinggal pulak...

Untuk team pilihan aku sejak 1990 Argentina...takper lah nanti cuba lagi...biasa lah adat ada kalah dan menang...tapi 4-0...ish ish ish teruk betull..masa game aku siap pakai jersi..berbaldi-baldi kena kutuk...senyap jer lah...semangat kesukanan..tahniah pada German..bagi aku klu depa leh kalah kan argentina..depa boleh jadi juara tahun ni...ok chow chin chow...
*gunakan peluang yg datang sekali sekala dgn bijak..........

1 comment:

  1. Assalamualaikum dan salam sejahtera

    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya kunjungi situs/website  ☎ KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB


    ReplyDelete